Select your preferred language

By clicking on a specific language, you will be redirected to the local page of the region.

More regional pages are coming online soon.

To explore our full network, visit our Offices page.


Global
Canada
United States
London
Finland
Norway
DateApril 24, 2024
ParOslo
Reading time2minutes

McKinsey-rådgiver og gründer blir Head of Finance i Hill & Knowlton

McKinsey-rådgiver og gründer blir Head of Finance i Hill & Knowlton

Hill & Knowlton ansetter tidligere McKinsey-rådgiver Ben Fischer som Head of Finance. – En smart rådgiver med en solid bakgrunn, sier byrålederen.  

Fischer har fire års erfaring fra McKinsey, hvor han har jobbet med strategi, vekst, effektiviseringsprosjekter og M&A. Han har også vært med å starte to selskaper – en nettbutikk og et regnskapsverktøy. 

Hill & Knowlton-lederen, Andreas Wabø, er veldig fornøyd med å få Fischer på laget.  

– Ben er en smart rådgiver med sterk bakgrunn fra finans og M&A. I dag sliter mange virksomheter med å skape vekst og bygge selskapene de driver. Her har Ben nøkkelkompetanse. Nå har vi et veldig sterkt seniorlag, sier Andreas Wabø, CEO i Hill & Knowlton. 

Fischer blir en sentral del av ledergruppen i Hill & Knowlton. Så langt har han latt seg imponere av sitt første nære møte med kommunikasjonsbransjen.

– Tidligere har jeg nok ikke helt skjønt hvordan det «mystiske» virkemiddelapparatet fungerer. Det er veldig motiverende å se toppsjefer til klienter komme på besøk og skryte uhemmet av gjennomslag de har fått med hjelp fra rådgiverne våre.  

– Det er spennende å være del av et miljø som utgjør en stor forskjell i omdømme- og virksomhetskritiske situasjoner for selskaper, forteller Fischer.  

Han løfter også frem satsingen på strategiaktivering og endring som interessant å følge.  

– Her lykkes vi med å skape engasjement og forankring for nye strategier hos kundenes medarbeidere gjennom kreativ kommunikasjon, sier Fischer.  

Det er nå snart 15 måneder siden Andreas Wabø tok over roret i Hill & Knowlton. Fischer er imponert over utviklingen så langt.  

– Andreas har gjort en imponerende endringsjobb med H&K det siste året. Vi ser tydelige resultater, med høy aktivitet og travle rådgivere. Vi ser også større læring og utvikling hos rådgiverne våre. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle Hill & Knowlton videre, sier Fischer.