Select your preferred language

By clicking on a specific language, you will be redirected to the local page of the region.

More regional pages are coming online soon.

To explore our full network, visit our Offices page.


Global
Canada
United States
London
Finland
Norway
DateApril 4, 2024
ParOslo
Reading time2minutes

Hill & Knowlton ansetter strategileder fra management consulting

Hill & Knowlton ansetter strategileder fra management consulting

Hill & Knowlton ansetter strategirådgiver med 15 års erfaring fra blant annet Qvartz og Implement Consulting Group. – Vi skal tette gapet mellom management consulting og kommunikasjon, sier Andreas Wabø.  

Kjærsgaard kommer fra strategi- og vekstselskapet Agera og har over 15 års erfaring som rådgiver for flere av de store konsulenthusene. Nå skal han styrke Hill & Knowltons kompetanse på strategi, kommersiell vekst og endringsledelse.  

Administrerende direktør i Hill & Knowlton, Andreas Wabø, er godt fornøyd med å få sin tidligere kollega med på laget.  

– Vi er inne i en tid hvor virksomheter opplever mye usikkerhet og hvor utfordringene stadig blir mer komplekse. For mange betyr det økt risiko og vanskelige veivalg. I Hill & Knowlton hjelper vi kundene våre å redusere risiko og øke sannsynligheten for suksess i endringsprosesser. Derfor styrker vi oss på strategi og endringsledelse, forteller Wabø. 

– I tillegg til å være en skikkelig bra fyr og en rå kulturbygger, har Morten lang erfaring med å hjelpe selskaper å sette strategisk retning, skape kommersiell vekst og engasjere medarbeidere i en tid preget av høy endringstakt og mye usikkerhet, sier Wabø. 

Etter at Wabø tok over roret i Hill & Knowton for et år siden, har byrået jobbet med å tilpasse tjenestene sine til endrede behov i markedet. 

– Når endringstakten i samfunnet er raskere, og utfordringene er mer komplekse og globale, er det viktigere enn noen gang at selskaper er omstillingsdyktige. Ledere og selskaper kommer ingen vei hvis de ikke får folk med seg på endringen. Det krever mer intern forankring, god kommunikasjon og langsiktig kulturbygging, noe H&K alltid har vært gode på, men som vi skal koble enda mer sammen med klassisk strategiarbeid, sier Kjærsgaard.  

Kjærsgaard ser tydelige effekter av å forene kommunikasjonsfaget med kompetanse som tradisjonelt har hørt hjemme hos «management consulting».   

– Gjennom å kombinere disse to, får vi det beste fra begge verdener. Jeg ser at strategiene vi bidrar til å utvikle på denne måten, blir mer engasjerende og skaper større tilhørighet i organisasjonen. Nå gleder jeg meg til å til å videreutvikle strategifaget i H&K sammen med engasjerte og dyktige kolleger, sier Kjærsgaard.